Rubriky
Můj svět

Zimní spánek? NE jen lennost

Nedávno jsem si pořídil notebook, řeknu vám, je to kouzelná mašinka. Navíc musím říct že je i dost výkonná. Teda rozhodně výkonnější než to starý železo co mi sedí pod stolem. Po dlouhé konzultaci s Adamerem jsem se rozhodl pro mašinku od sony. Konkrétně sony vaio série NW

[singlepic id=89 w=450 h=337 float=center]

Celý natěšený jsem si říkal že budu moct psát články do blogu kdekoliv a kdykoliv. Jsem tu mašinku vybalil a….. začal do něj hustit hry a videa. Takže moje mysl byla omráčená výkonem notebooku a na psaní článků jsem tak nějak zapoměl. Díky bohu počáteční natěšení už opadlo a já se mohu zase vrhnout na psaní. A samozřejmě překládání 😀  Mimamo na to teď asi taky nemá tolik času a proto to jde tak pomalu 🙂 Ale povedlo se mi sehnat dalšího překladatele, co pracuje na šestém dílu (prý) takže snad by i mohl být update progress baru. A já bych asi taky měl vytlačit nějakej ten stripe nebo profil postavy.  A víte co? Napište do komentářů o jakém obyvateli doja by jste se chtěli něco dozvědět. Pohrabu se v materiálech a pokud tam bude tak vám to obratem přepošlu sem.

1 komentář u „Zimní spánek? NE jen lennost“

Určitě se chci něco dozvědět o Sakaki Shio(vi). 🙂 Jinak překlad jde ztuha, takže nás, prosím, drazí čtenáři, omluvte :). Jinak thegoodhen (další překladatel) je v polovině 6. dílu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..