Rubriky
Nezařazené

Únos do UFO

Tak bych se rád podělil se svým (alespoň doufám 😀 ) snem. Stál jsem s někým podobně starým (už jen to dokazuje že šlo o sen, nemám v okolí žádné přátele :D) před domem. Pozorovali jsme nebe když v tom začaly padat hvězdy. Nejdřív jen jedna, pak druhá a pak asi dalších 10. Jako při perseidech

V tom jsem si všiml že pár hvězd nezhaslo a začalo si jen tak kroužit po obloze. Za chvíli se po nich vydaly stíhačky. Jedno světlo se přiblížilo ke mě. Pak silná bílá záře, a já se ocitl v bílé místnosti a skrze sklo na mě zíraly humanoidní postavy. Vypadaly téměř jako lidé, tady jsem narychlo načmáral jejich obličej. Všichni byli stejní.

Oči byly černé a nos měl žábry. Jako kdyby uměli dýchat jak na vzduchu tak pod vodou.
Jejich ruce byly taky jiné. Místo palce byl jen malý zakrnělý výrostek a funkční palec byl na druhé straně ( takže výrostek, ukazováček, prostředníček, prsteníček, malíček, palec)


Chvíli jsme na sebe zírali. Pak bílá záře a já se probral v pokoji ve kterém jsem žil jako malý. Tam mi došlo že se musí jednat o sen, snažil se probrat. Zavřel jsem oči, zas je otevřel, a probral se ve stejné místnosti, ale jinak uspořádané. Jako kdyby to byl zase jiný čas. Znova jsem zavřel oči, a když jsem je otevřel, stál naproti mě „šedivák“ Napřáhl ke mě ruce jako by mě chtěl popadnout a já se probudil (konečně) v mojí posteli.


Zaujalo mě to proto že jsem daného mimozemšťana ještě nikde neviděl 😀 Tak to píšu sem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..