Rubriky
Můj svět

Vstávat! A jde se cvičit!

dmileVzhledem k tomu že začínám značně tělesně ochabovat a po výstupu do třetího patra funím jako šedesátiletý kuřák. Rozhodl jsem se že se začnu nějak aktivně pohybovat. A proto jsem si založil profil na sociální síti jménem dailymile.

 

Já jsem strašně chlubivé stvoření a proto vím, že sociální sítě jsou k chlubení čímkoliv nejlepší. Kdybych běhal “jen tak” pravděpodobně by mě to po týdnu přestalo bavit. Ale když budu mít takhle pěkný profil, plný statistik jako třeba “Kolik jsem ‘spálil’ hamburgerů vydrží mi to nadšení týdny dva. A když už budu dva týdny takhle jančit tak mě to možná začne bavit a zvládnu i tři týdny. A kdyby se mi povedlo běhat tři týdny pravidelně tak proč nedokončit celej měsíc ne? A po měsíci by mohly být znát malé výsledky mého snažení a proto bych běhal dál.

Ale teď zpět k dailymile. Co že on vlastně nabízí za statistiky? Kromě klasických kilometrů a hodin se dozvím například kolik by moje energie kterou jsem využil při tréningu dokázala napájet televizí, kolik jsem ušetřil benzínu a nebo kolik koblih jsem “spálil”. Já mám za sebou teprve dvě vycházky a počínaje dneškem začnu běhat. (nebo spíš v mým případě poloběhat) Ale už teď je můj hlavní cíl VYDRŽET MĚSÍC!

Vlevo v menu jsem prsknul moje počítadlo kilometrů 😀 Tak mi držte palečky na končetinách!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..